Behoefte aan nieuwe wandtegels?

Heeft u behoefte aan nieuwe wandtegels in Amsterdam? Breng een bezoekje aan tegelwinkel Tegel Amsterdam. Bij ons vindt u tegels met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ook voor uw wand hebben wij precies die tegels die u wenst. Bekijk alvast een deel van onze collectie online. Of laat u volledig inspireren en adviseren in onze showroom. Meld uw komst eventueel via telefoonnummer 020-8458833. Dan staan wij voor u klaar om u te helpen aan de mooiste wandtegels van Amsterdam!

Voor welke ruimte zoekt u wandtegels?

Bij Tegel Amsterdam vindt u wandtegels voor elk soort ruimte. Wilt u de wand in uw keuken een nieuwe opfrisser geven? Of gunt u uw badkamer een compleet nieuwe look? Ook voor een uw toilet hebben wij precies die tegels die deze kleine ruimte naar een hoger niveau tillen. Heeft u al eens wandtegels voor uw woonkamer overwogen? Dit is dé nieuwe trend. Zo hebben wij sfeervolle keramische tegels, speelse mozaïektegels en strakke tegels voor een modern interieur. Waar bent u naar op zoek? Kom langs en vind uw favoriete tegels!

Bepaal de sfeer van uw ruimte in Amsterdam

Voor welke ruimte in uw pand zoekt u nieuwe tegels? Voordat u start met uw zoektocht, is het belangrijk dat u bepaalt welke sfeer u wenst te creëren in de ruimte. Houdt u van een industriële stijl? Of bent u een liefhebber van een landelijke sfeer? Wij hebben tegelsoorten voor elk soort stijl. Klassiek, modern, natuurlijk, imposant. Alles is mogelijk. Heeft u nog niet precies bepaald wat u wilt? Of bent u niet bekend met wat er tegenwoordig zoal mogelijk is op tegelgebied? Laat ons u vrijblijvend adviseren over ons aanbod!

Haal uw nieuwe wandtegels bij Tegel Amsterdam

Bezoek Tegel Amsterdam en vind daar precies die wandtegels waar u naar op zoek bent. Van de hoogste kwaliteit en betaalbaar. U kunt ons voor vragen of een afspraak bereiken via 020-8458833 of info@tegelamsterdam.nl. Na een bezoekje aan onze tegelwinkel heeft u straks de mooiste wandtegels van Amsterdam!

Inspiratie