Badkamertegels Amsterdam

Op zoek naar mooie badkamertegels?

Kom voor de mooiste én best betaalbare badkamertegels naar Amsterdam. Daar vindt u tegelwinkel Tegel Amsterdam. Bij ons geniet u van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige tegels voor de laagste prijs. Ons aanbod is daarnaast zeer divers. Wij hebben zowel vloertegels als wandtegels, in diverse stijlen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees verder, bezoek onze tegelwinkel of maak een afspraak via 06-43441951. Wij helpen u graag aan de beste badkamertegels in Amsterdam!

Wist u dit al over badkamertegels?

Badkamertegels moeten aan verschillende eisen voldoen. U wilt namelijk geen schimmelvorming in uw badkamer. Zo moeten de tegels waterafstotend zijn. Hierdoor gaan ze het indringen van vocht in de tegel en de muur tegen. Daarnaast moeten de vloertegels in uw badkamer in Amsterdam non-slip eigenschappen hebben. U wilt namelijk geen risico lopen op valgevaar. Omdat wij enkel A-merk tegels verkopen, bent u ervan verzekerd dat onze tegels aan bovenstaande eisen voldoen. Wij verkopen de beste tegels, voor de laagste prijzen.

Badkamertegels Amsterdam

Tegels zijn dé sfeermakers in uw badkamer in Amsterdam

Tegels vormen de basis voor elke badkamer. Ze hebben dan ook een zeer beslissende invloed op de sfeer en stijl van de ruimte. Al onze badkamertegels hebben een lange levensduur en zijn zeer eenvoudig te reinigen. Heeft u al een idee welk soort tegels u in uw badkamer wilt hebben? Kom langs in onze showroom om een optimale indruk van onze collectie te krijgen. Wat dacht u van mozaïektegels of keramische tegels? Kom langs in onze tegelwinkel en ontdek uw favoriete tegels!

Voordelen van onze aanpak in Amsterdam

Bij ons vindt u mooie, kwalitatieve en betaalbare wand- en/of vloertegels. Wij informeren u graag over hoe wij u deze optimale prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. Ten eerste kopen wij onze producten slim in. Daarnaast besteden wij weinig uit. Tot slot zijn wij geen kosten kwijt aan een overdreven luxe pand. Deze aanpak maakt van ons een sterk en bewezen bedrijf. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden, zijn we begonnen als familiebedrijf. Onze ervaring gebruiken we nu om betaalbare, kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Benieuwd naar ons mooie aanbod? Kom langs!

Haal uw nieuwe badkamertegels bij Tegel Amsterdam

Kom langs in onze showroom in Amsterdam en ontdek uw favoriete badkamertegels. Laat u inspireren of vraag ons naar passend en persoonlijk advies. U kunt een afspraak met onze specialisten maken via 06-43441951 of door te mailen naar