Welkom

Welkom op de website van Tegel Amsterdam, uw tegel shop met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij weten dat er veel verschillende soorten tegels te koop staan varierend van matige tot hoge kwaliteit met elk hun eigen prijsklasse. Echter, kwalitatief hoogwaardige tegels hoeven NIET DUUR te zijn.
Onze prijzen zijn niet gebaseerd op advies prijzen van de leveranciers. Door slim in te kopen, weinig uit te besteden en geen overdreven luxe pand te hebben, zijn wij in staat geweest om de beste prijs-kwaliteit verhouding te hanteren voor onze tegels.

Wij hebben uitsluitend A-merk tegels afkomstig uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Tsjechië, die binnen 2 werkdagen bezorgd kunnen worden in heel Nederland. U kunt een deel van ons assortiment op onze website vinden, maar adviseren u toch om langs te komen in onze showroom omdat foto’s van tegels een ander indruk kunnen opwekken dan in het echt (i.v.m. relief, tinten en context)

Wij hopen u snel te zien in ons showroom waarin we u uitgebreid tegel advies kunnen geven; thee en versie koffie staan klaar.

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro