De nieuwste tegeltrends

Bij Tegel Amsterdam zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste tegeltrends. We zorgen dat ons aanbod continu vernieuwt, zodat uw interieur altijd bij de tijd blijft dankzij onze vloer- en wandtegels. Bent u benieuwd naar de nieuwe tegeltrends die eraan komen? Lees dan in dit blog welke 5 tegelsoorten populair zijn komend seizoen.

1. Marmerlook tegels

Tegels met marmerlook zijn al jarenlang zeer populair. En ook komend seizoen blijven ze zeker nog in stijl. De minimalistische tegels met hun unieke adertekening zorgen direct voor een gevoel van luxe.

2. Hexagon tegels

Wilt u nieuwe tegels kopen? Denk dan eens buiten de lijntjes en ga voor een andere vorm dan een vierkant of een rechthoek. Met hexagon tegels zorgt u heel eenvoudig voor een moderne look. Deze tegels komen goed tot hun recht in een kleine ruimte, zoals het toilet, of als achterwand in de keuken of bij de wastafel.

3. 3D effecten

Wilt u zorgen voor net dat beetje extra in een ruimte? Kies dan voor tegels met voelbare structuren. Deze 3D tegels zorgen optisch voor een zeer interessant effect. Doordat iedere tegel vaak net een beetje anders van vorm is, haalt u hiermee echt iets unieks in huis.

4. XXL tegels

Groot, groter, grootst lijkt het motto te zijn het komende tegelseizoen. De XXL tegel is zeer populair, zowel voor op de vloer als aan de wand. Met grote tegels creëert u rust in een ruimte, doordat er vanzelfsprekend ook minder voegen tussen de tegels lopen. Hierdoor lijkt een kamer ook ruimer.

5. De Hongaarse punt

De laatste tegeltrend heeft te maken met de manier van tegels leggen. Het populaire patroon dat we komende tijd veel terug zullen zien, heet de Hongaarse punt. Hierbij worden smalle langwerpige tegels in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd. Zo ontstaat er een V-vorm die ook wel wat wegheeft van een visgraat. De Hongaarse punt wordt meestal gelegd met keramische tegels.

Nieuwe tegels bestellen

Wilt u nieuwe tegels kopen voor op de vloer of aan de wand? Kom dan naar de showroom van Tegel Amsterdam om het nieuwste aanbod te bekijken. Maak gerust een afspraak voor advies op maat van een van onze kundige medewerkers. U kunt contact opnemen door te bellen via 020-8458833 of door een mail sturen naar info@tegelamsterdam.nl.