Het adres voor de mooiste tegels

Kom voor de mooiste tegels naar Amsterdam. Daar vindt u namelijk tegelwinkel Tegel Amsterdam. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons kunt u kwalitatief hoogwaardige tegels kopen voor een zeer betaalbare prijs. U kunt bij ons terecht voor vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels, mozaïektegels en nog veel meer. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren en desgewenst adviseren. Of maak een afspraak via 020-8458833 alvorens u uw favoriete tegels in Amsterdam uitzoekt.

Ons aanbod in tegels

In onze showroom in Amsterdam treft u uitsluitend A-merk tegels aan. De prijzen hiervan variëren, maar starten al vanaf € 20,- per m². Een deel van ons assortiment kunt u op deze website vinden. Kijk gerust al even rond ter inspiratie! Bezoek vervolgens onze showroom. Zo krijgt u een optimale indruk van de tegel. Denk aan een eventueel reliëf, de tint en de context ervan. Als u een bezoekje aan ons brengt, staan wij volledig voor u klaar. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, leveren u desgewenst advies en voorzien u graag van een heerlijk kopje koffie of thee. Wanneer mogen wij u van harte welkom heten?

Hoe wij de voordeligste in Amsterdam en omstreken kunnen zijn

Als u op zoek bent naar mooie, kwalitatieve en betaalbare tegels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij onze producten slim inkopen, weinig uitbesteden en geen kosten kwijt zijn aan een overdreven luxe pand, kunnen wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Wat ons verder een sterk en bewezen bedrijf maakt, is dat wij zijn gestart als familiebedrijf. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden, besloten wij onze kennis te gebruiken om kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Kom langs en ontdek ons ruime en mooie aanbod!

Een greep uit ons assortiment in Amsterdam

Hierbij een greep uit onze collectie:

  • Keukentegels
  • Mozaïektegels
  • Badkamertegels
  • Keramische tegels
  • Vloer- en wandtegels

Waar bent u naar op zoek?

Benieuwd naar onze tegels in Amsterdam?

Breng een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam, als u op zoek bent naar mooie wand- of vloertegels. Wij hebben voor zowel uw woonkamer, badkamer als voor bijvoorbeeld uw keuken de mooiste tegelsoorten beschikbaar. Breng ons spontaan een bezoekje of maak een afspraak via 020-8458833 of info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie