Tegels Haarlem

Voor mooie, betaalbare tegels

Heeft u mooie tegels nodig in Haarlem? Kom dan vanuit Haarlem naar Amsterdam. Breng een bezoekje aan tegelwinkel Tegel Amsterdam. Wij staan bekend om onze optimale prijs-kwaliteit verhouding. Bent u benieuwd naar ons aanbod kwalitatief hoogwaardige tegels? Bij ons vindt u onder andere vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels en mozaïektegels. Allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Kom voor inspiratie en vrijblijvend advies langs in onze showroom. Een afspraak maken kan via 06-43441951. Wij helpen u graag aan de beste tegels voor in Haarlem!

Ons assortiment in tegels

U wilt natuurlijk niet zomaar wat producten in uw pand in Haarlem plaatsen. U gaat voor de beste kwaliteit. Wij ook! Daarom verkopen wij uitsluitend A-merk tegels. Maar vanwege ons slim en langdurig ondernemerschap, kunnen wij deze tegen de scherpste prijzen aanbieden. Deze prijzen beginnen al vanaf € 20,- per m². Bezoek onze showroom om de beste indruk van elke tegel te krijgen. Voel het reliëf, ervaar de tint en visualiseer de context. Kom langs en luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Ook leveren wij u desgewenst advies. En voorzien wij u uiteraard graag van een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zien u graag tegemoet!

tegels haarlem

Zo zijn wij de voordeligste in Haarlem en omstreken geworden

Bij ons kunt u terecht voor mooie, kwalitatieve en betaalbare tegels. Wij kunnen u deze aanbieden, omdat wij onze producten slim inkopen. Daarnaast besteden wij weinig uit en zijn we geen kosten kwijt aan een overdreven luxe pand. Als resultaat kunnen wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Naast deze aanpak, staan wij bekend als een sterk en bewezen bedrijf. Zo zijn wij gestart als familiebedrijf met jarenlange ervaring in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden. Deze kennis hebben we vervolgens gebruikt om kwalitatief hoogwaardige tegels aan te kunnen bieden. Benieuwd naar ons mooie aanbod? Kom langs!

Welke tegelsoort wenst u in Haarlem?

Hierbij een greep uit onze collectie:

  • Keukentegels
  • Mozaïektegels
  • Badkamertegels
  • Keramische tegels
  • Vloer- en wandtegels

Breng een bezoekje aan onze showroom en kies uw favoriete exemplaren uit!

Haal bij ons uw tegels voor in Haarlem

Breng vanuit Haarlem een bezoekje aan Tegel Amsterdam. Dan helpen wij u graag aan de mooiste en best betaalbare topproducten voor uw woonkamer, badkamer of bijvoorbeeld uw keuken. Kom spontaan langs in onze showroom of maak een afspraak. Dit kan via 06-43441951 of