Garanties van CBW-erkend

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

3 jaar (afbouwende) productgarantie

CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

Een aanbetalingsgarantie*

Je aanbetaling is gegarandeerd*

Onpartijdige klachtafhandeling

Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen. Naast de drie garanties hanteren winkels die CBW-erkend zijn algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

*Let op!

Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking  met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels  opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met  DRIE GARANTIES. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsgarantie*. Ook bieden ze een extra goede productgarantie.

Geschillencommissie

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken-  en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het  CBW-erkend logo op de winkeldeur. Koop zeker, koop CBW-erkend

cbw-erkend.nl/bedrijven-zoeken?term=tegel+amsterdam&place=&type=&branch=