In het najaar heb ik bij Tegel Amsterdam de tegels gevonden voor de renovatie van mijn badkamer. Ik was verrast door het mooie aanbod. Zoek niet langer bij de grotere bouwmarkten maar ga naar Tegel Amsterdam voor persoonlijk en goed advies. Goede communicatie en snelle levering op afspraak. Ik raad iedereen in en rond Amsterdam dit adres aan.
LH
Na bezoek aan een grote bouwmarkt kwam ik hier terecht. Op zoek naar kennis van zaken en wat uitleg. Een schot in de roos. Eigenaar Ozkan weet waar hij over praat en heeft een mooie collectie. Nog belangrijker: hij denkt mee over wat er moet gebeuren. Het was kort dag, maar hij zorgde ervoor dat tegeltjes die eigenlijk pas een paar dagen later konden worden geleverd toch op de juiste datum aanwezig waren. Hoe? Hij vindt oplossingen die werken en kwam uiteindelijk persoonlijk de tegeltjes afleveren.
Dirk Jan Cock
Wij hebben zeer goede service ervaren van een vriendelijke eigenaar die verstand van zaken heeft en meedacht in onze wensen (voor de vloer in onze keuken). Ook het wijzigen van de bestelling was in ons geval geen probleem! Echt een aanrader.
L. Fransen
We hebben overal gezocht naar tegels voor onze badkamer en hebben deze uiteindelijk bij Tegel Amsterdam gevonden. We zijn zeer tevreden met de tegels. Top service, snelle levering en goede prijs kwaliteitshouding. Zeker een aanrader.
Ahmet Basturk
We hebben mooie tegels gevonden voor onze badkamer bij Ozkan. Ze moesten snel geleverd worden en hij dacht goed mee en heeft ervoor gezorgd dat de tegels snel geleverd werden Jacqueline N.
Jacqueline N.
We hebben bij Ozkan tegels voor onze badkamer en wc gekocht. We liepen eerst binnen bij een grotere keten, waar je aan je lot overgelaten werd. Bij Tegel Amsterdam werden we zeer goed geholpen. Eerlijk advies over prijs en mogelijkheden en geen druk om meteen te beslissend. Vervolgens nog tegels bijbesteld en dit ging snel en zonder aanbetaling. Menselijk vertrouwen! Ik kan Ozkan van Tegel Amsterdam aan iedereen aanraden!
Jasper Jol
Zeer elegante verkoper, houdt zich aan afgesproken levertijden van tegels, hij staat altijd in voor oplossingen. Wij bevelen Tegel Amsterdam van harte aan!
Yamani
Bij toeval ontdekte wij Tegel Amsterdam, op zoek naar niet een standaard tegel die je bij iedere bouwmarkt kan vinden. Bij tegel Amsterdam keken we onze ogen uit, wat een prachtige tegels heeft Tegel Amsterdam alle soorten en maten. Dus voor ieder wat wils. Goede kwaliteit voor een super mooie prijs. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar personeel die ook onze badkamer prachtig heeft betegelt. Wij zijn erg blij met het mooie resultaat. Echt de moeite waard, om zeker een kijkje te nemen als je op zoek bent naar iets speciaals bij Tegel Amsterdam.
Agnes en Gertwin
Wij wilden onze douche opnieuw betegelen met tegels die pasten bij de oorspronkelijke tegels van de rest van de badkamer. Ockan vond ze voor ons en adviseerde ons ook goed over bijpassende vloertegels. De communicatie via de email verliep ook heel vlot en prettig. Wij bevelen dit aangename bedrijf met zijn vriendelijke eigenaar dan ook van harte aan!
Thilly Jungerius
Wij wilden onze keuken laten betegelen met een restje mooie Italiaanse tegels die we nog over hadden van ons vorige huis maar waarvan het aantal niet toereikend was. Met behulp van Ozkan Ugurlu van Tegel Amsterdam hebben we uit zijn collectie een tegel gevonden die mooi bij de oude tegels past. Hij heeft alle tegels geplaatst en wij zijn zeer tevreden over zijn vakkundige en precieze werk. Ozkan is betrouwbaar, vriendelijk en denkt goed mee – er is veel ruimte voor overleg.
Jacquie Waller
Wij zijn erg tevreden over Tegel Amsterdam. De eigenaar (Ozkan) is erg deskundig, vriendelijk en vertrouwenswaardig. Hij heeft de tegels ook bij ons geplaatst. Het resultaat is mooi, de prijs was schappelijk, en we zijn niet voor verassingen komen te staan. Absolute aanrader!
Bram Horenblas
Ik ben zeer goed geholpen, en heb mooie tegels ontvangen.
michael
Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe muur, geleverd door Tegel Amsterdam. Het is een mooie overzichtelijke winkel met veel keus in hoge kwaliteit tegels. De klantvriendelijkheid, enthousiasme en deskundigheid van de verkoper hebben ons doen besluiten om hier onze tegels te kopen. Bent u op zoek naar een winkel waar u nog enthousiast en vakkundig wordt geholpen, dan is Tegel Amsterdam zeker een aanrader!
Pieter en Sylvia Schaap
We are in the process of renovating our kitchen and wanted some unique tiles. We did some research online and decided to come down to the shop. Ozkan was very helpful in helping us choose and recommending what we should do. He went above and beyond in helping us, amazing service! Very happy with the tiles we purchased. I highly recommend Tegel Amsterdam.
Jonathan L
Na alle bouwmarkten afgestruind te hebben, kwam ik TEGEL Amsterdam tegen. Ozkan vroeg waar ik naar op zoek was en dacht mee. Hij liet de wand- en vloertegels op de grond zien zodat je een beter beeld kreeg hoe het bij elkaar staat. Daarnaast heeft hij veel ervaring en gaf hij deskundig advies, die ik bij de bouwmarkten niet kreeg. Naast het feit dat het assortiment mooie kwalitatieve tegels zijn, is het ook erg prettig dat de verkoper meedenkt en goed advies geeft. Aanrader!
Dee
Een aantal van de tegels in onze badkamer was beschadigd. Omdat wij geen geld hadden om de hele badkamer opnieuw te laten betegelen wilden we de kapotte tegels op de douchevloer en -muur laten vervangen. Dhr Ugurlu van Tegel Amsterdam heeft eerst gepoogd om de juiste tegel te vinden. Maar toen die niet meer in de handel bleek, kwam hij met een hele mooie tegel aan, die wij vonden passen bij de sfeer en de stijl waar wij van houden: een beetje gek, een beetje afwijkend, maar o.i. wel stijlvol. We zijn er heel blij mee, dat hij zo goed heeft meegedacht en met goede suggesties kwam.
Nikol Poppe
Het is een nieuwe zaak met veel keuze aan mooie tegels van goede kwaliteit en de prijs is ook prima. Je krijgt deskundig advies en ik ga zeker in de toekomst hier weer terugkomen om mijn tegels te kopen. grt marcel van alphen
Marcel van alphen
Vorige week heb ik bij Tegel amsterdam mijn wand laten volzetten met NO_W wandtegels. Zeer vriendelijke verkoper met ervaring en kennis + een goede service toen ik de tegels gekocht had. Al met al zou ik hier terug komen.
Klaas van Doorn
Mijn man en ik waren al meerdere outlets langs gegaan omdat we speciale Panaria Ceramica tegels wilden. Deze konden wij echter nergens vinden totdat we bij Tegel Amsterdam kwamen. Zeer mooie winkel met een breed assortiment.
Katja Dekker
Top bedrijf, Ik wil Tegel Amsterdam bedanken voor het aanleggen van Dakota vloeren
Mehmet Kilinc