Vind uw favoriete vloertegels bij ons

Voor de mooiste vloertegels is Tegel Amsterdam uw juiste partner. In onze showroom in Amsterdam vindt u de mooiste tegels voor de laagste prijzen. Wij hanteren namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. Waar zoekt u tegels voor? Voor de vloer van uw badkamer, woonkamer of bijvoorbeeld uw keuken? Laat u alvast online inspireren door een deel van onze collectie. Of maak een afspraak in onze tegelwinkel via 020-8458833 en bekijk al onze vloertegels in Amsterdam!

Waar vloertegels zoal aan moeten voldoen

Vloertegels bepalen voor een groot deel de sfeer van uw ruimte. U wilt daarom dat ze van zeer hoge kwaliteit zijn en een prachtige uitstraling hebben én behouden. Maar naast deze eigenschappen moeten deze tegels aan nog meer eisen voldoen. Zo moeten ze non-slip zijn. U wilt immers niet uitglijden op uw badkamer- of keukenvloer in Amsterdam! Wij verkopen enkel A-merk tegels. U bent er dus van verzekerd dat deze voldoen aan alle benodigde keurmerken. Denk aan waterabsorptie, chemische, vorst- en buigresistentie, stootweerstand en mechanische weerstand. Ga ook voor topkwaliteit en kom langs!

Tegels creëren de sfeer in uw ruimte in Amsterdam

Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer en stijl van uw ruimte. Of u nou houdt van een klassieke, moderne, industriële of landelijke sfeer. Bent u al op zoek naar een specifiek soort tegel? Of wenst u graag nog wat inspiratie en vrijblijvend advies? Kom langs in onze showroom en ontdek wat er zoal mogelijk is. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan mozaïektegels? Ook keramische tegels zijn tegenwoordig erg populair. Wellicht is het ook wat voor u? Bezoek onze tegelwinkel en ontdek uw favoriete vloertegels!

Informatie over onze aanpak in Amsterdam

Onze aanpak zorgt ervoor dat wij u een optimale prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. Zo kopen wij onze producten uitermate slim in. Ook zijn wij geen kosten kwijt aan een overdreven luxe pand. Kortom, wij zijn een ervaren en bewezen bedrijf. Voordat we begonnen met onze tegelwinkel, als familiebedrijf, deden we ervaring op in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden. Deze ervaring vertalen we nu in het aanbieden van betaalbare, kwalitatief hoogwaardige tegels. Maak een afspraak en ontdek ons mooie aanbod!

Kom voor uw nieuwe vloertegels naar Tegel Amsterdam

Bezoek onze tegelwinkel in Amsterdam als u op zoek bent naar de beste en best betaalbare vloertegels. Wij voorzien u desgewenst van passend en persoonlijk advies. Maak een afspraak met onze specialisten via 020-8458833 of stuur een mail naar info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie