Precies die badkamertegels die u wenst

Als u op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare badkamertegels in Haarlem, hoeft u alleen maar even naar Amsterdam. Breng aldaar een bezoekje aan Tegel Amsterdam. Wij staan bekend om onze prima prijs-kwaliteit verhouding. Bent u op zoek naar wand- of vloertegels? Ons aanbod in beide is zeer divers. Bezoek ons nu vanuit Haarlem of maak eerst een afspraak via 020-8458833. Wij hebben uw gewenste badkamertegels voor in Haarlem!

Handig om te weten wat betreft badkamertegels in Haarlem

Wist u dat badkamertegels aan verschillende eisen moeten voldoen? Zo is er het vereiste dat ze waterafstotend moeten zijn. Dit voorkomt het indringen van vocht in de tegel en de muur. Zo voorkomt u schimmelvorming in uw badkamer. Een andere eis is dat de vloertegels een non-slip eigenschap moeten hebben. Zo voorkomt u heftige valpartijen in uw badkamer in Haarlem. Al onze tegels, afkomstig van A-merken, voldoen aan deze eisen. Heeft u behoefte aan deze topkwaliteit voor een mooi prijsje? Kom langs in onze tegelwinkel!

Welke sfeer wilt u dat uw badkamer in Haarlem ademt?

De basis van uw badkamer wordt gevormd door de tegelsoort. Het is dan ook verstandig veel tijd en aandacht te spenderen bij uw keuze. Heeft u echter nog geen idee welke tegelsoort uw voorkeur geniet? Laat u dan volop inspireren door onze ruime collectie. Of vraag om advies bij onze ervaren specialisten. Ontdek de charme van bijvoorbeeld mozaïektegels. Of kijk wat er zoal mogelijk is met keramische tegels. Welke soort u ook kiest: al onze badkamertegels zijn zeer eenvoudig te reinigen en hebben een lange levensduur.

De meest voordelige badkamertegels in Haarlem

Wij leggen u graag uit hoe wij onze mooie prijs-kwaliteit verhouding kunnen realiseren. Ten eerste verzorgen wij de inkoop van onze producten zeer slim. Ten tweede hebben wij ervoor gekozen weinig uit te besteden. Ook dat scheelt vele kosten. Tot slot beschikken wij niet over een duur, overdreven luxe pand. De kosten die wij op deze punten besparen, hoeft u dus ook niet indirect aan ons te betalen! Wat ons verder onderscheidt van anderen, is dat wij zelf al vele jaren ervaring in tegelwerkzaamheden hebben genoten. Benieuwd? Maak kennis met ons!

Nieuwe badkamertegels gewenst in Haarlem?

Gunt u uw badkamer nieuwe, kwalitatieve doch betaalbare badkamertegels in Haarlem? Breng dan een bezoekje aan Tegel Amsterdam. Kom spontaan langs of maak een afspraak via telefoonnummer 020-8458833 of e-mailadres info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie