Klassiek of trendy badkamertegels?

Op het gebied van badkamertegels is er zoveel moois te krijgen, dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welke tegels het beste zal staan in je badkamer. Je hebt niet alleen rekening te houden met de kleur en de stijl van de tegels, maar ook met de grootte en de vorm ervan, én met hoe ze zullen passen bij de rest van je badkamerinrichting. Tegel Amsterdam geeft je de juiste tips voor het vinden van de ideale badkamer tegels.

Tegelgrootte en tegelvorm

Bij het kiezen van badkamertegels is het formaat een van de belangrijkste factoren. Tegels zijn er in verschillende maten, van groot formaat tegels tot mozaïektegels. De grootte van de tegel zal invloed hebben op de look en feel van de badkamer. Groot formaat tegels kunnen een kleine badkamer groter doen lijken, terwijl mozaïektegels kunnen zorgen voor een interessante touch en textuur.

Tegel kleur en stijl

Badkamertegels zijn er in alle kleuren en stijlen. Wanneer je badkamertegels kiest, denk dan na over de algemene look die je je badkamer wilt geven. Wil je een rustige en serene badkamer of een gedurfde en levendige? Denk niet alleen na over de kleur van de tegel, maar ook het patroon of ontwerp. Er tegenwoordig badkamertegels met leuke opvallende kleuren, botanische prints en vele andere mogelijkheden om de badkamer van je dromen te creëren.

Als je niet zeker weet waar te beginnen, witte badkamertegels zijn een klassieke en tijdloze keuze. Ook kun je met wit als basis, experimenteren met verschillende kleuren en ontwerpen om de perfecte badkamertegels voor je badkamer te vinden. Maar wees zeker niet bang om iets anders dan anders te proberen! Er zijn geen verkeerde keuzes als het om badkamertegels gaat en de specialisten van Tegel Amsterdam voorzien je graag van advies.

Vorm van je badkamer

Ook de vorm van je badkamer speelt een rol. Meet de afmetingen van je badkamer altijd goed op om een goede inschatting te kunnen maken hoe een bepaalde badkamer tegel uit zal komen. Tegels met een print kunnen soms niet mooi uitkomen wanneer je veel hoeken en nissen in je badkamer hebt. Is alles goed nagemeten? Dan kun je gericht op zoek naar de badkamertegels van je dromen!

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over badkamer tegels bestellen? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam. Hier vind je prachtige badkamertegels van A-merken voor een redelijke prijs. Kom gerust langs om ze met eigen ogen te bekijken en inspiratie op te doen. Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar op 020-8458833 en via de mail op info@tegelamsterdam.nl.