3 tips van uw expert in wandbekleding

Gaat u uw badkamer een make-over geven en wilt u deze voorzien van mooie tegels? Dan is het verstandig om eerst te bedenken welke tegels u daarvoor nodig heeft. Waar haalt u uw inspiratie vandaan? Houdt u van vernieuwing of bent u een meer behoudend persoon? In beide gevallen is het handig om eerst kennis te nemen van de nieuwste trends in wandbekleding. Bij Tegel Amsterdam vertellen wij u graag meer over wat er momenteel hip & happening is.

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden voor het stylen van uw badkamer zijn haast eindeloos. U kunt uiteraard her en der uitgebreid inspiratie opdoen. Maar om u alvast op een spoor te zetten, geven we u hieronder alvast 3 tips. Met deze tips krijgt u een indruk van de mogelijkheden op het gebied van fraaie wandbekleding.

Tip 1: groene wandbekleding met planten

Steeds meer mensen zetten planten in de badkamer. Dat klinkt wellicht gek, maar het staat heel erg leuk! Planten zijn heus niet specifiek bedoeld voor plaatsing in de woon- en/of slaapkamer. Door de ruimte van meer groen te voorzien, geeft u uw badkamer direct meer kleur en levendigheid. U kunt daar planten in diverse soorten en formaten voor gebruiken. Zo is er er altijd een geschikte plant die past bij uw groene wandbekleding! Kies bij voorkeur wel voor een plant die goed bestand is tegen vochtige en warme ruimtes.

Tip 2: donker tegelwerk in de badkamer

U kunt ook kiezen voor sfeervol donker tegelwerk in combinatie met het groen van planten. Steeds meer mensen kiezen hier voor. Met name grote donkergrijze tot zelfs zwarte tegels doen het goed als trendy wandbekleding. We verkopen ze zeer veel. Vindt u het lastig om de tegels zelf te plaatsen? Dan kunt u hiervoor een tegelzetter inschakelen. Bestel altijd iets meer tegels dan u nodig heeft. De kans is groot dat er bij het zetten van de tegels een aantal beschadigd zullen raken.

Tip 3: lichtplan met spotjes in de badkamer

Ook passend bij de trend van vandaag is het gebruik van spotjes. Dat is natuurlijk niet voor niets, want spotjes doen veel met de sfeer in een ruimte. Kies bij voorkeur voor spotjes die u enigszins kunt dimmen. In de ochtend geniet u zo van een wat fellere verlichting om de dag direct goed te beginnen. In de avond dimt u het licht voor een romantisch slot van de dag.

Laat u inspireren en adviseren

Bovenstaande is uiteraard maar een zeer kleine greep uit de mogelijkheden op het gebied van sfeervolle en trendy wandbekleding en wandtegels Laat u inspireren voor uw wand of vloer bij Tegel Amsterdam! U kunt bellen via 020-8458833 of een mail sturen naar info@tegelamsterdam.nl.