De tegelvloer en zijn vele voordelen

Zodra het op een tegelvloer aankomt, hebben veel mensen een gedateerd beeld in hun hoofd. Velen denken nog snel aan glanzende, kille en sfeerloze tegels, zoals de meeste mensen die alleen voor de badkamer willen. Gelukkig zijn er veel meer soorten tegels, en deze zijn voor elke ruimte en ieders smaak geschikt. Daarom zetten we in dit blog graag de voordelen van een tegelvloer voor u op een rij. Lees snel verder en laat u inspireren.

Vloerverwarming

Wat is er nu fijner dan in de koude dagen van het jaar een fijne warme vloer te hebben? Een vloer waar u en uw gezin comfortabel met blote voeten of slechts in sokken op kunnen lopen. Daarvoor is vloerverwarming een absolute must. Een groot voordeel van een tegelvloer, is dat ze bijna altijd geschikt zijn voor vloerverwarming. Tegels geleiden over het algemeen heel goed warmte, waarmee ze uw vloer dus snel en eenvoudig, aangenaam warm aan laten voelen in de winter.

Koelte in de zomer

In tegenstelling tot in de winter, willen we in de hete zomerdagen van het jaar juist lekker afkoelen. Afkoelen in de zomer, is vaak lastiger dan opwarmen in de winter, en alle kleine beetjes die daarbij helpen zijn natuurlijk van harte welkom. Ook daarin biedt een tegelvloer voordelen. Tegels zijn in de zomer heerlijk koel en dat blijven ze ook. Ga voor een tegelvloer en u loopt in de zomer vanuit uw warme tuin een heerlijk koele tegelvloer op.

Duurzaam en eenvoudig te onderhouden

Waar veel houten vloeren het nodige onderhoud vergen om mooi, schoon en als nieuw te blijven, heeft u hier met een tegelvloer aanzienlijk minder last van. Tegels zijn duurzaam en gaan lang mee, vooral met het juiste onderhoud. En het onderhouden van vloertegels is eenvoudig: u hoeft deze alleen maar even te stofzuigen en vervolgens te dweilen en ze zijn weer stralend en zo goed als nieuw. Ook kan er bij een tegelvloer geen stof of ander vuil tussen naden en kieren kruipen.

Vloertegels bij Tegel Amsterdam

Bij Tegel Amsterdam bent u zeker van topkwaliteit tegels voor een eerlijke prijs. Wij zijn u in Amsterdam en zelfs tot ver daarbuiten graag van dienst met het uitzoeken van vloertegels naar wens. Wilt u een tegelvloer in huis en wilt u daar meer advies en informatie over? Dan helpen wij u met alle plezier. Neem gerust contact met ons op. U kunt bellen via 020-8458833 of een mail sturen naar info@tegelamsterdam.nl.