Voor de mooiste keramische tegels in Haarlem komt u bij ons langs

Zoekt u de mooiste keramische tegels in Haarlem? Neem dan eens een kijkje bij Tegel Amsterdam. Wij zitten op steenworp afstand van Haarlem vandaan. Ons aanbod op het gebied van keramische tegels is ruim. Neem alvast een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze mooie tegels. Wilt u liever langskomen en ons assortiment bekijken? Wij hebben een showroom in Amsterdam zitten. Tevens kunt u vragen stellen aan onze collega’s. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak via 020-8458833.

De voordelen van keramische tegels in Haarlem

Keramische tegels hebben vele voordelen. Omdat de tegels van duurzame materialen zijn gemaakt, is het op lange termijn een ontzettend goede investering. De tegels gaan namelijk zo lang mee, dat u hier veel aan verdient. U hoeft niet binnen enkele jaren alweer nieuwe tegels aan te schaffen. Daarnaast zijn de tegels:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen als klei, mineralen en water
  • Keramische vloeren zijn harder dan andere soorten bedekking voor de vloer

Wil je meer weten over onze keramische tegels in Haarlem? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel. U kunt dan ook zelf de materialen voelen, zodat u precies weet wat er straks in uw huis ligt. Dat geeft toch een fijn gevoel!

De service van Tegel Amsterdam

Zoek niet langer verder in Haarlem voor mooie tegels, maar kom bij Tegel Amsterdam kijken. Bij ons zijn de prijzen laag, omdat wij op een slimme manier inkopen. Daarnaast hebben wij geen ontzettend sjieke showroom, en dat zorgt er ook voor dat de kosten laag blijven. Bij ons bent u gegarandeerd van:

  • Goede service
  • Een scherpe prijs
  • En vakkundig advies

Voor de beste keramische tegels vlakbij Haarlem, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom een mooie tegel uitzoeken

Wilt u in uw huis in Haarlem graag tegels van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Kom dan gerust eens bij ons langs in Amsterdam. Er zit voor ieder wat wils bij. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen om de keramische vloeren te bekijken, maar u kunt van te voren ook een afspraak bij ons maken. Dat kan via 020-8458833 of stuur een e-mail naar info@tegelamsterdam.nl

Inspiratie