De winkel met de mooiste tegels

De mooiste keramische tegels in Uithoorn vindt u in tegelwinkel Tegel Amsterdam. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteit verhouding, wij verkopen kwalitatief hoogwaardige tegels voor zachte prijzen. U kunt bij ons terecht voor een zeer divers aanbod aan verschillende tegels. U vindt hier tegels voor onder andere de badkamer, maar ook keukentegels, vloertegels, wandtegels en mozaïektegels. Voor meer inspiratie bezoekt u onze showroom in Amsterdam. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via 020-8458833.

Aanbod tegels in onze showroom nabij Uithoorn

In de showroom van Tegel Amsterdam vindt u uitsluitend A-merk tegels. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken, deze starten al vanaf € 20,- per m². Op onze website vindt u een deel van het assortiment. Hier kunt u alvast inspiratie opdoen voordat u naar onze showroom komt. In onze showroom krijgt u de mogelijkheid om het reliëf van de tegels te zien en te voelen. Zo heeft u een optimale indruk van de tegel. Onze experts staan voor u klaar en helpen graag bij het beantwoorden van al uw vragen over tegels onder het genot van een kop koffie of thee.

De vele voordelen van keramische tegels

U vindt bij Tegel Amsterdam uitstekende keramische tegels. Er zijn veel voordelen verbonden aan het hebben van een keramische tegelvloer. Wij hebben een lijst voor u opgesteld, zodat u kunt zien of keramische tegels in Uithoorn passen:

  • Goedkoop vanwege de duurzaamheid en levensduur
  • U heeft veel keuze uit kleur, formaat en reliëf
  • De tegels zijn ecologisch milieuvriendelijke bouwmaterialen
  • Alle tegels zijn makkelijk schoon te houden
  • De tegels zijn naast duurzaam ook zeer sterk

De beste prijs-kwaliteit verhouding in Uithoorn

Tegel Amsterdam koop de tegels op een slimme manier in. Hierdoor kunt u bij ons zowel mooie als betaalbare tegels kopen voor uw woning in Uithoorn. Tegel Amsterdam zit niet in een overdreven luxe pand, hierdoor hoeven wij minder geld uit te besteden aan het onderhoud van het gebouw. En dat zorgt voor betaalbare tegels voor de klant! U kunt bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding verwachten. Tegel Amsterdam is een sterk en bewezen bedrijf doordat wij zijn begonnen als familiebedrijf. Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan met tegelwerkzaamheden hebben we besloten om met al onze kennis kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Dus ook prachtige en betaalbare keramische tegels voor in Uithoorn!

Benieuwd naar onze showroom

Nieuwsgierig naar onze showroom? Kom langs in Amsterdam! Wij hebben zowel voor uw woonkamer, badkamer als keuken de mooiste tegelsoorten beschikbaar. U kunt spontaan langskomen of een afspraak maken via 020-8458833 of ons mailen via info@tegelamsterdam.nl. Vind de mooiste keramische tegels voor in Uithoorn in de showroom van Tegel Amsterdam!

Inspiratie