Op zoek naar mooie keukentegels?

U vindt de mooiste keukentegels bij Tegel Amsterdam. Bezoek onze showroom en ontdek de mooiste tegels voor de laagste prijzen. Naar wat voor soort tegels bent u op zoek in Amsterdam? Bij ons vindt u verschillende tegelsoorten. Elk van de hoogste kwaliteit. Maak een afspraak met onze tegelwinkel. U bereikt ons door te bellen naar 020-8458833. Bekijk ons ruime en mooie aanbod aan keukentegels in Amsterdam!

Het belang van goede keukentegels

De keuken wordt steeds meer als een belangrijke leefruimte in huis beschouwd. Waar een keuken vroeger alleen bedoeld was voor het bereiden en nuttigen van voedsel, is het steeds vaker een ruime, open woonkamer. Daardoor vinden er ook andere activiteiten in plaats. Dit heeft uiteraard effect op de keukentegels. Voor keukens worden voornamelijk keramische, porseleinen en mozaïektegels aanbevolen. Deze materialen zijn tijdloos elegant, behoeven extreem weinig onderhoud en zijn behoorlijk robuust. Bij Tegel Amsterdam vindt u verschillende varianten van bovenstaande tegels. Maar ook voor andere soorten, bent u bent ons aan het juiste adres.

Tegels met keurmerk in uw keuken in Amsterdam

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe keukentegels een mooie uitstraling hebben. Maar dat is nog niet alles. Uw tegels moeten ook van hoogstaande kwaliteit zijn. Zo kunt u jarenlang vooruit met dezelfde tegelvloer. Daarnaast moeten vloertegels aan verschillende eisen voldoen. Denk aan non-slip. Dit voorkomt dat u uitglijdt in uw keuken in Amsterdam. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk enkel A-merk tegels. Al onze tegels zijn voorzien van de benodigde keurmerken, zoals waterabsorptie, chemische, vorst- en buigresistentie, stootweerstand en mechanische weerstand. Vraag ons naar meer informatie hierover.

Informatie over Tegel Amsterdam

Onze tegelwinkel hanteert een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Dit maken wij mogelijk door onze tegels uitermate slim in te kopen. En wij zijn geen kosten kwijt aan een overdreven luxe pand. Deze aanpak ziet u terug in onze scherpe prijzen. Onze tegelwinkel is gestart als familiebedrijf. Waar we eerst ervaring opdeden in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden, gebruiken we die kennis nu in het aanbieden van betaalbare, kwalitatief hoogwaardige tegels. Benieuwd naar dit aanbod? Kom langs in onze showroom!

Kom voor de beste keukentegels naar Tegel Amsterdam

Wilt u uw keuken in Amsterdam voorzien van mooie, kwalitatieve en betaalbare keukentegels? Breng dan een bezoekje aan tegelwinkel Tegel Amsterdam. Doe inspiratie op of laat u vrijblijvend adviseren. Maak eventueel een afspraak met ons via 020-8458833. Een mail mag gestuurd worden naar info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie