Op zoek naar mooie pvc en laminaat in Amsterdam?

Laminaat

Laminaatparket is een duurzaam en decoratief vloerproduct waarvan de grondstof geheel of gedeeltelijk uit natuurlijk hout bestaat, vervaardigd door 2 of 3 lagen aan elkaar te verlijmen en gekwalificeerd hout in de toplaag te gebruiken.

Laminaatvloeren komen uit de verpakking als afgewerkt en klaar voor gebruik. Het biedt ook akoestisch een comfortabele omgeving doordat hoogfrequente geluiden kunnen worden geabsorbeerd. De waardevolle bomen die in de natuur geleidelijk afnemen, zijn milieuvriendelijk omdat ze alleen aan de bovenkant worden gebruikt. Laminaatvloeren bevatten geen ziektekiemen en bacteriën en creëren geen elektrostatische omgeving.

PVC

PVC-stroken zijn een gewilde keuze van consumenten, architecten en projectinrichters. Het is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken