Hoe kiest u de juiste tegels?

Heeft u besloten uw woon- bad- of slaapkamer een make-over te geven en wilt u deze voorzien van mooie tegels? Dan is het verstandig om eerst goed te hebben bedacht welke tegels u daarvoor nodig heeft. Praktisch, sterk of decoratief: waar ligt uw prioriteit? In deze korte gids vertellen wij van Tegel Amsterdam u graag meer over het kiezen van de perfecte tegel voor uw wand of vloer. Het is niet moeilijk om een mooie tegel te vinden in de collecties van Tegel Amsterdam. Maar het is wel slim om van te voren een selectie te maken aan de hand van de volgende factoren.

Wat is uw budget voor tegels?

Als u het hele huis aan het verbouwen bent, is het hoe dan ook verstandig om een begroting te maken. Zo heeft u beter zicht op welke onderdelen van de verbouwing u het meest gaan kosten. Op die manier weet u ook wat u overhoudt voor het kopen van tegels voor uw wanden en vloeren. Heeft u een bepaald bedrag in gedachte? Dan kunt u nu gerichter gaan zoeken naar die ene perfecte tegel. Valt de tegel die u wilt kopen toch buiten uw budget? Dan helpt Tegel Amsterdam u graag een passend alternatief te vinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies!

Denk na over onderhoud

Onderhoud wordt bij wanden en vloeren nog wel eens over het hoofd gezien. Dit onderdeel van het huishouden zou eigenlijk al moeten worden meegenomen in de materiaalkeuze van uw tegels! Want hoewel tegels zich kenmerken door hun onderhoudsgemak, zijn ook hierin gradaties. Wilt u vloertegels kopen die niet veel onderhoud nodig hebben? Kies dan voor de onderhoudsvriendelijke tegels van Tegel Amsterdam!

Koop tegels in stijl

Naast de praktische zaken rondom tegels, is het natuurlijk ook belangrijk dat u de tegels mooi vindt. Zo zijn er bij Tegel Amsterdam talloze beeldschone tegels waar u uit kunt kiezen, van gedetailleerde tot hele sobere. Tip: probeer te accentueren met kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een witte badkamertegel, maar voeg er ook een aantal zwarte tegels aan toe voor een verbluffend, modern effect! Wilt u advies over tegels kopen voor uw wand of vloer bij Tegel Amsterdam? U kunt bellen via 020-8458833 of een mail sturen naar info@tegelamsterdam.nl.