Kom langs in onze tegelwinkel

Bij tegelwinkel Tegel Amsterdam vindt u kwalitatief hoogwaardige tegels voor een zeer betaalbare prijs. Wij hanteren namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wat voor een tegels zoekt u voor uw pand in Amsterdam? Bij ons kunt u terecht voor onder andere vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels en mozaïektegels. Laat u inspireren in onze showroom. Ook leveren wij u desgewenst vrijblijvend advies. Een afspraak met ons maken kan natuurlijk ook. U bereikt onze tegelwinkel in Amsterdam via 020-8458833.

Deze tegels vindt u in onze in tegelwinkel

In onze showroom in Amsterdam vindt u uitsluitend A-merk tegels. Desalniettemin starten de prijzen hiervan al bij € 20,- per m². Bekijk op onze website al een deel van ons assortiment ter inspiratie! Toch raden wij u aan alsnog een bezoekje aan onze tegelwinkel te brengen. Daardoor krijgt u namelijk de beste indruk van onze tegels. Denk aan het reliëf, de tint en de context ervan. Komt u langs voor een bezoekje? Dan staan wij volledig voor u klaar. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Wij leveren u desgewenst advies. En uiteraard krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee van ons. Wanneer mogen wij u verwachten?

Wat ons de voordeligste aanbieder in Amsterdam maakt

Wij verkopen een groot aanbod aan mooie, kwalitatieve en vooral ook betaalbare tegelsoorten. Dat onderscheidt onze tegelwinkel van andere aanbieders. Wij kunnen u om verschillende redenen de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Zo kopen wij onze producten slim in. Ook besteden wij weinig uit. Tot slot zijn wij geen kosten kwijt aan een overdreven luxe pand. Kortom, wij staan voor langdurig en bewezen ondernemerschap. Zo zijn wij gestart als familiebedrijf. Omdat we veel ervaring op hebben gedaan in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden, kunnen wij deze kennis nu gebruiken om kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Kom langs en ontdek ons ruime aanbod!

Voor deze tegels kunt u ons in Amsterdam bezoeken

In onze showroom staan onder andere de volgende tegelsoorten opgesteld:

  • Keukentegels
  • Mozaïektegels
  • Badkamertegels
  • Keramische tegels
  • Vloer- en wandtegels

Wij horen graag waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze tegelwinkel in Amsterdam

Als u mooie en betaalbare tegels behoeft voor uw pand in Amsterdam, dan hoeft u alleen maar een bezoekje te brengen aan onze tegelwinkel. Vindt bij ons uw favoriete wand- of vloertegels voor uw woonkamer, badkamer of bijvoorbeeld uw keuken. Kom langs in onze tegelwinkel in Amsterdam of maak een afspraak via 020-8458833 of info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie