Tegel Amsterdam: voor de mooiste vloeren

Wilt u een nieuwe vloer leggen in Amsterdam, maar weet u nog niet wat voor tegel u mooi vindt? Dan bent u bij Tegel Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende tegels. Zo kunt u kiezen voor een tegel met een reliëf, of wilt u er juist één die vlak is? In onze showroom in Amsterdam kunt u rustig een kijkje nemen in ons ruime aanbod. Ook kunnen onze collega’s u vakkundig adviseren. Geef uw wensen van een vloer aan ons door, en wij gaan voor u aan de slag. Kom rustig binnenwandelen in onze showroom. Op afspraak kan natuurlijk ook. Bel dan 020-8458833 voor het maken van een afspraak.

Deze service bieden wij u

U heeft besloten om tegels te leggen in Amsterdam. Een nieuwe vloer leggen hoeft niet duur te zijn. Wij hebben in elke prijsklasse tegels. De prijs begint al bij 20 euro per vierkante meter. Wilt u een eenvoudige maar mooie tegel hebben? Kom dan gerust bij ons langs. In de showroom kunt u zien welke tegels wij hebben, en in welke prijsklasse ze vallen. Wij leveren uitsluitend de beste tegels. Als u voor een vloer bij ons kiest, krijgt u:

  • Tegels van alleen maar a-merken
  • Tegen een goede prijs
  • Onze tegels zijn slijtvast
  • Bestand tegen vorst en dooi
  • Hebben een hoge krasbestendigheid
  • Hebben een hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Zijn waterbestendig (onze badkamertegels)
  • Zijn perfect te leggen

Een vloer leggen in Amsterdam was nog nooit zo leuk met onze tegels!

Onze ruime aanbod in vloeren

Wij hebben een ruim aanbod in diverse vloeren in Amsterdam. U kunt alvast verder kijken op onze website, daar ziet u deel greep uit ons aanbod. Wij leveren onder andere badkamertegels, keukentegels, woonkamertegels en keramische tegels. Kom bij ons langs in de showroom van Tegel Amsterdam en bekijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie ons aanbod. En heeft u hulp nodig, dan geven wij u graag advies. Zoekt u een vloer in Amsterdam? Kom dan bij ons langs.

Bel of e-mail ons

Heeft u al een tegel op het oog voor als u uw vloer gaat leggen in Amsterdam? Bel of mail ons dan gerust. Wij kunnen u meer vertellen over de tegel die u zoekt, of over het leggen ervan. U kunt ons bereiken via 020-8458833 of info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie