Kwalitatieve vloertegels vindt u bij ons

Voor de best betaalbare én kwalitatieve vloertegels voor in Haarlem is Tegel Amsterdam uw juiste partner. Bezoek onze showroom vanuit Haarlem en vindt de mooiste tegels voor de laagste prijzen. U herkent ons aan de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben tegels voor de vloer van uw badkamer, woonkamer en bijvoorbeeld uw keuken. Kom spontaan langs in onze tegelwinkel. Of maak een afspraak met onze specialisten via 020-8458833. Wij helpen u graag aan de mooiste vloertegels voor in Haarlem!

Hier moeten vloertegels zoal aan voldoen

U wilt natuurlijk dat uw vloertegels van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast moeten tegels voor een vloer non-slip zijn. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt op valpartijen op bijvoorbeeld uw badkamer- of keukenvloer in Haarlem. Fijn om te weten, is dat wij enkel A-merk tegels verkopen. Ze voldoen dus zeker aan alle benodigde keurmerken. Er zijn diverse keurmerken voor onder andere waterabsorptie, chemische, vorst- en buigresistentie, stootweerstand en mechanische weerstand. Vraag ons naar meer informatie.

Voor elke sfeer in Haarlem hebben wij de juiste tegels

Houdt u van een klassieke, moderne, industriële of bijvoorbeeld een landelijke sfeer? Voor elke stijl hebben wij de juiste tegels. Heeft u al een specifiek soort tegel in gedachten? Of laat u zich graag volop inspireren en adviseren in onze showroom? Wij tonen u graag wat er zoal mogelijk is aan vloeren. Wat denkt u bijvoorbeeld van mozaïektegels? Of heeft u al eens keramische tegels in overweging genomen? Kijk gerust eens rond in onze showroom en ontdek, geheel vrijblijvend, wat er zoal te krijgen is aan vloertegels!

Waarom vanuit Haarlem naar Tegel Amsterdam komen?

Wij onderscheiden ons van andere tegelwinkels. Zo kopen wij onze producten uitermate slim in. Daarnaast maken wij geen kosten aan een overdreven luxe pand. Dit ziet u allemaal terug in de lage prijzen voor onze tegels. Onze tegelwinkel is gestart als familiebedrijf. Waar wij eerst ervaring opdeden in onder andere tegelwerkzaamheden, vertalen wij die kennis nu in het aanbieden van betaalbare, kwalitatief hoogwaardige producten. Benieuwd naar ons mooie aanbod! Maak een afspraak!

Vind uw ideale vloertegels voor in Haarlem bij Tegel Amsterdam

Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw pand in Haarlem? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam en ontdek onze ruime collectie aan kwalitatieve en betaalbare vloertegels. Heeft u vragen? Benader ons dan via telefoonnummer 020-8458833 of stuur een mail naar info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie