Breed assortiment aan tegels voor uw woning in Aalsmeer

Bent u op zoek naar leuke wand- of vloertegels voor in Aalsmeer? Dan bent u bij tegelwinkel Tegel Amsterdam aan het juiste adres! Wij hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding tegels. Dankzij de scherpe prijzen kunt u voordelig kiezen uit een zeer divers assortiment. U kunt al tegels bestellen vanaf € 20,- per m². Ons assortiment bestaat uit onder andere wandtegels, vloertegels, keukentegels, badkamertegels, mozaïektegels en nog veel meer! Kom naar onze showroom om uzelf te laten inspireren. U kunt vrijblijvend langskomen of een afspraak maken via 020-8458833.

Vloertegels in de woonkamer in Aalsmeer

De duurzame tegels van Tegel Amsterdam worden breed ingezet. Wilt u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Wij hebben daar de mooiste tegels voor. Ook is het dé nieuwste trend om uw woonkamer te laten betegelen. Onze tegels zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook een A-merk. Kom snel langs in onze showroom en haal voor uw woning duurzame en betaalbare vloertegels voor u in Aalsmeer.

Samen met een expert kiest u de tegel

Vloertegels zijn een belangrijk onderdeel van uw huis, dit bepaalt grotendeels de sfeer in uw woning. Let er daarom goed op dat u tegels kiest die goed bij uw interieur passen. Gelukkig kunt u bij Tegel Amsterdam altijd het advies van onze experts inschakelen. Zij gaan samen met u rond de tafel om u mee te helpen beslissen welke tegels bij uw woning passen. Onze experts helpen u ook bij het kiezen van de kleur, het formaat en reliëf van de tegels. En of de vloertegels in Aalsmeer non-slip moeten zijn.

Wandtegels in Aalsmeer

Bij Tegel Amsterdam vindt u wandtegels voor elk soort ruimte. Voordat u start met uw zoektocht, is het belangrijk dat u weet welke sfeer u in huis wilt creëren. Heeft u behoefte aan een industriële sfeer of bent u meer van het landelijke gevoel? Wij hebben tegelsoorten voor elke stijl. Alles is mogelijk: imposant, natuurlijk, klassiek of modern. Heeft u een idee van wat u wilt, maar bent u nieuwsgierig naar wat tegenwoordig zoal mogelijk is op het gebied van tegels? Laat u vrijblijvend adviseren door onze experts.

Advies van in onze showroom

Bekijk de website van Tegel Amsterdam voor een overzicht van de producten. Wilt u de tegels liever in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Na uw bezoekje aan onze tegelwinkel heeft u straks de mooiste vloer- en wandtegels voor u in Aalsmeer. Wilt u graag meer informatie of contact met ons opnemen? Dan kunt u ons bellen via 020-8458833 of mail ons via info@tegelamsterdam.nl. De mooiste vloer- en wandtegels voor in Aalsmeer haalt u bij Tegel Amsterdam!

Inspiratie