De juiste vloer- of wandtegels voor u in Diemen

Wilt u graag nieuwe wand- of vloertegels kopen in Diemen? Dan moet u bij Tegel Amsterdam zijn. Wij zijn dé partner in tegels die u zoekt! Wij hanteren namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. U kunt een deel van onze brede assortiment op onze website vinden. Tegel Amsterdam heeft ook een mooie showroom die u vrijblijvend kunt komen bezoeken. Laat u zich in de showroom van Tegel Amsterdam inspireren. Onze experts helpen u graag bij het zoeken naar de passende tegels voor uw woning.

De topkwaliteit tegels van Tegel Amsterdam

Is een van de kamers van uw huis toe aan een nieuwe vloer? Kies dan voor de mooie vloer- of wandtegels van Tegel Amsterdam! Wij verkopen alleen A-merk tegels, dit betekent dat alle tegels voldoen aan de benodigde keurmerken. Badkamer- en keukentegels moeten bijvoorbeeld non-slip zijn. U wilt immers niet uitglijden over uw nieuwe badkamer- of keukenvloer. Andere eisen voor topkwaliteit tegels zijn: waterabsorptie, chemische-, vorst- en buigresistentie, stootwerend en mechanische weerstand.

Welke vloer- of wandtegels voor in Diemen?

U bepaald de sfeer in huis met de tegels die u kiest. Voordat u start met uw zoektocht is het belangrijk dat u al weet welke sfeer u in uw huis wilt creëren. Wilt u de wand- of vloertegels voor u in Diemen laten passen bij een industriële of een landelijke sfeer? Bij Tegel Amsterdam heeft u een brede keuze uit verschillende tegel stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor: klassiek, imposant, natuurlijk of modern. Ook kunt u kiezen voor mozaïektegels. Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is? Laat u dan door ons adviseren over de mooiste tegels voor thuis.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Tegel Amsterdam biedt u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen u de laagste prijzen voor de beste kwaliteit tegels aanbieden doordat wij niet in een overdreven luxe pand gevestigd zijn. Hierdoor gaat niet al het geld in het luxe pand zitten en daarnaast kopen wij de tegels op een slimme manier in. Dit zorgt voor een win-win situatie voor ons én voor de klant! Zo koopt u prachtige en betaalbare wand- en vloertegels voor uw woning in Diemen.

Bezoek onze showroom in Amsterdam

Bezoek Tegel Amsterdam en vindt daar de vloer- en wandtegels voor uw huis in Diemen. Kom langs in onze showroom in Amsterdam en laat u inspireren door onze tegels en experts. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies. Maak een afspraak met onze specialisten via 020-8458833 of stuur een mail naar info@tegelamsterdam.nl. U kunt ook vrijblijvend langskomen in de showroom. Na uw bezoek gaat u naar huis met de mooiste vloer- of wandtegels voor in Diemen!

Inspiratie