Breed assortiment tegels

Bent u op zoek naar de mooiste wandtegels voor in Hoofddorp? Kom dan langs tegelwinkel Tegel Amsterdam, dé plek waar u duurzame wand- en vloertegels haalt. U heeft de keuze uit een breed assortiment aan tegels. Waaronder badkamertegels, vloertegels, wandtegels, keukentegels, huiskamertegels en mozaïektegels. Laat u zich inspireren in onze showroom. U bent hier van harte welkom! Maar een afspraak via 020-8458833. Of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Tegels voor alle ruimtes in Hoofddorp

Tegel Amsterdam heeft een breed assortiment aan tegels waar u uit kunt kiezen. Onze tegels geven elke ruimte een sfeervol uiterlijk. Wilt u de badkamer een nieuwe look geven of is de keuken toe aan een opfrisser? Onze tegels zijn ook uitermate geschikt voor het kleinste kamertje in huis. De tegels maken maken het binnen de kortste keren stijlvol. Wist u dat het dé nieuwe trend is om ook de woonkamer te laten betegelen? Kom snel langs om uw nieuwe vloertegels voor uw woning in Hoofddorp uit te kiezen!

De eisen van A-merk vloeren

De vloer van uw woning is een belangrijk onderdeel van de sfeer van uw huis. Daarom is het belangrijk om goed stil te staan bij welke tegels in uw interieur passen. Heeft uw interieur koele of warme tinten? Let er ook op dat de tegels die u kiest non-slip zijn. U wilt immers niet uitglijden op uw nieuwe badkamer- of keukenvloer in Hoofddorp. Andere belangrijke eisen waar goede vloertegels in Hoofddorp aan moeten voldoen zijn waterabsorptie, vorst- en buigresistentie, stootwerend en mechanische weerstand.

Een slimme aanpak Tegel Amsterdam

Het is niet voor niets dat wij alleen A-merk tegels met de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Tegel Amsterdam koopt zijn tegels slim in. Doordat wij niet gehuisvest zijn in een overdreven luxe pand hoeven wij minder geld te investeren in het gebouw. Dit ziet u terug in onze goede tegel prijzen. Doordat wij als familiebedrijf zijn begonnen zijn wij een sterk en bewezen zaak. Wij hebben onze kennis in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden gebruikt om nu betaalbare en kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Kom snel langs in de showroom in Amsterdam om het diverse aanbod aan vloer- en wandtegels voor u in Hoofddorp te bekijken.

Showroom biedt vloer- en wandtegels voor in Hoofddorp

Bezoek onze tegelwinkel in Amsterdam om de mooiste vloer- en wandtegels voor Hoofddorp uit te zoeken. U kunt zowel duurzame als betaalbare vloertegels voor in Hoofddorp bestellen. Wilt u de tegels graag eerst zien voordat u ze bestelt? In de showroom staan onze experts voor u klaar. Zij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via 020-8458833 of ons mailen via info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie