Zeer ruim aanbod tegels voor u in IJmuiden

Heeft u behoefte aan nieuwe wandtegels in IJmuiden? Dan bent u bij tegelwinkel Tegel Amsterdam aan het juiste adres. U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding. In onze tegelwinkel vindt u de tegels die u zoekt voor uw huis. Wij hebben een diverse hoeveelheid aan verschillende tegels. Van badkamertegels, keukentegels en wandtegels tot vloertegels en mozaïektegels. Laat u zich inspireren in onze showroom. Wees van harte welkom! U mag ook altijd een afspraak maken via 020-8458833.

Waar kunt u wandtegels in IJmuiden inzetten?

Bij tegelwinkel Tegel Amsterdam vindt u wandtegels voor diverse ruimtes. Wilt u de badkamer een nieuwe look geven of heeft de keuken een opfrisser nodig? Zelfs voor het toilet hebben wij de geschikte tegels. Met toilettegels geeft u het kleine kamertje een stijlvol uiterlijk. Tegenwoordig is het een trend om ook de woonkamer te laten betegelen. Kom snel langs om uw favoriete wandtegel voor uw pand in IJmuiden te vinden!

De vloertegel voor in IJmuiden

Naast wandtegels zijn ook vloertegels een belangrijk onderdeel van uw woning, ze trekken namelijk een groot deel van de aandacht. Wees er daarom bewust over dat een mooie vloer een positief effect heeft op het uiterlijk van uw woning. Uw vloertegels moeten ook aan een paar eisen voldoen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw vloer non-slip is. U wilt immers niet uitglijden over uw nieuwe badkamer- of keukenvloer in IJmuiden. Andere zaken waar onze vloertegels voor in IJmuiden aan moeten voldoen zijn waterabsorptie, vorst- en buigresistentie, stootweerstand en mechanische weerstand.

Werkwijze van Tegel Amsterdam

Het is niet voor niets dat wij de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Wij kopen onze tegels slim in. Doordat wij geen kosten kwijt zijn aan een overdreven luxe pand, kunnen wij onze tegelprijzen ook lager houden. Dit is een win-win situatie voor ons en de klant! Wij zijn daarnaast als familiebedrijf begonnen en hebben onze kennis in schilder-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden gebruikt om nu betaalbare en kwalitatief hoogwaardige tegels aan te bieden. Benieuwd naar onze vloer- en wandtegels voor uw woning in IJmuiden? Kom dan snel langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Bezoek tegelwinkel Tegel Amsterdam en vindt daar de wandtegels voor u in IJmuiden. Ook kunt u hier de duurzame anti-slip vloertegels voor in IJmuiden vinden. Bekijk onze website voor een overzicht van onze producten. Wilt u de tegels liever in het echt zien? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Onze experts helpen u graag verder! Neem contact met ons op via 020-8458833 of mail ons via info@tegelamsterdam.nl. Een bezoekje aan onze tegelwinkel geeft u straks de mooiste wand- en vloertegels voor in IJmuiden!

Inspiratie