Betaalbare kwaliteit tegels voor diverse ruimtes

Bent u op zoek naar sterke en betaalbare wand- en vloertegels voor uw woning in Zandvoort? Dan is Tegel Amsterdam de winkel voor u! U vindt op de website van Tegel Amsterdam een overzicht van ons assortiment tegels. Onze vloer- en wandtegels zijn onder andere geschikt voor de badkamer, de keuken en het toilet. Ook bieden wij mozaïektegels aan. Wilt u graag het gehele assortiment zien? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam. Onze experts helpen u graag bij het uitkiezen van geschikte vloer- of wandtegels voor uw woning in Zandvoort.

Tegels voldoen aan belangrijke eisen voor in Zandvoort

U heeft bij ons een brede keuze uit verschillende tegels. Wij verkopen alleen A-merk tegels. Dit houdt in dat al onze tegels voldoen aan de benodigde keurmerken. Zo beschikken onze badkamer- en keukenvloertegels over een anti-slipeffect. U wilt immers niet uitglijden over uw nieuwe vloertegels in Zandvoort. Andere belangrijke eisen waar de tegels aan voldoen zijn: waterabsorptie, vorst- en buigresistentie, stootwerend en mechanische weerstand. Ga ook voor topkwaliteit en kom langs in onze showroom!

Welk type tegel voor u in Zandvoort?

Wist u dat de tegels die u kiest voor een groot deel de sfeer in uw woning beïnvloeden? Daarom is het verstandig om alvast een idee te hebben welke type tegel u in huis wilt hebben. Bent u bijvoorbeeld van de landelijke sfeer of heeft u liever een industriële stijl? U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw type tegel niet in ons assortiment zit. U kunt namelijk bij ons kiezen uit imposante, natuurlijke, moderne of klassieke tegels. Weet u nog niet welk type wand- of vloertegels u wilt in uw woning in Zandvoort? Geen zorgen, onze experts helpen u graag bij het kiezen!

Topkwaliteit tegels voor betaalbare prijzen

Tegel Amsterdam biedt u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen u dit aanbieden omdat wij niet gevestigd zijn in een overdreven luxe pand. Hierdoor zijn we minder geld kwijt. En daarnaast kopen wij onze tegels slim in. Dit zorgt ervoor dat wij topkwaliteit tegels aan kunnen bieden voor betaalbare prijzen. Sla nu uw vloer- en wandtegels in voor uw woning in Zandvoort

Kom voor inspiratie naar onze showroom

Heeft u interesse in een specifieke tegel of wilt u graag meer inspiratie opdoen? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Onze experts geven u graag advies en kunnen u helpen bij het vinden van passende vloer- of wandtegels voor uw woning in Zandvoort. U kunt een afspraak maken via a 020-8458833 of stuur een mail naar info@tegelamsterdam.nl.

Inspiratie