Wat zijn de meest populaire vloertegels?

De meest populaire vloertegels van dit moment

Het uitkiezen van een nieuwe tegelvloer kan best lastig zijn. Er zijn namelijk zoveel verschillende vloertegels verkrijgbaar. Vloertegels in verschillende kleuren, van verschillende materialen en met verschillende motieven. En ook het formaat van de vloertegels speelt een rol, want u wilt natuurlijk wel dat de tegel perfect in de ruimte past. Omdat er zoveel te kiezen is, helpt Tegel Amsterdam u graag een beetje op weg. Wij vertellen u wat de meest populaire vloertegels zijn. Wie weet vindt u deze wel dé tegels voor uw woning?

Stijlvolle antraciet vloertegels

Een vloertegel die op dit moment populair is, en dit ook door de jaren heen blijft, is de antraciet vloertegel. De enorme populariteit van deze vloertegels is eenvoudig te verklaren. Zo kunt u deze vloertegel door uw hele huis laten leggen, zowel in de woonkamer als in de keuken, maar ook in de badkamer. Hierdoor zorgt u voor eenheid in uw interieur. Daarbij zijn antraciet vloertegels ontzettend stijlvol. Ze zorgen voor een fijne sfeer in huis. Antraciet vloertegels kopen is dus zeker een aanrader!

Robuuste betonlook vloertegels

Houdt u van een industriële inrichting? Dan zijn de betonlook vloertegels echt iets voor u! Ook deze vloertegels zijn erg populair. Ze zorgen voor een robuuste, landelijke uitstraling en kunnen ook door het hele huis gebruikt worden. Ook in natte ruimtes, zoals de badkamer.

Warme houtlook vloertegels

Een houten vloer zorgt voor warmte en sfeer in huis. Maar een houten vloer heeft veel nadelen. Zo heeft de vloer veel onderhoud nodig en gaat deze minder lang mee dan bijvoorbeeld tegels. Gelukkig zijn er houtlook tegels verkrijgbaar. Hiermee heeft u de sfeer van hout in huis, maar niet de nadelen van een houten vloer. De houtlook tegels van tegenwoordig zijn nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Daarnaast kunt u ze in verschillende patronen leggen, bijvoorbeeld in visgraat, smal of juist breed. Houtlook tegels zijn eenvoudig in onderhoud en zelfs huisdierproof. Deze vloertegels zijn dan ook niet voor niets zo populair.

Vind uw favoriete vloertegels bij Tegel Amsterdam!

Heeft u inspiratie opgedaan voor uw nieuwe tegelvloer? Kom dan langs in de showroom van Tegel Amsterdam om de mooiste tegels voor uw woning te vinden. Uiteraard voor de laagste prijzen! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? U bereikt ons via het contactformulier hier op de website. Maar kunt ons ook bellen op 020-8458833 of mailen via info@tegelamsterdam.nl.