Badkamertegels in alle soorten en maten

Bij Tegel Amsterdam kunt u terecht voor een groot aanbod badkamertegels in alle soorten en maten. In ons assortiment vindt u onder andere keramische tegels, tegels van PVC en mozaïek voor tegen de wanden van de badkamer. De materialen zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Wat ze juist de perfect badkamertegels maakt, leest u in dit blog.

Keramische tegels

Het aanbod aan keramische badkamertegels is ontzettend groot. Voor iedere badkamer en woonstijl is wel een passende keramische tegel. Van klassiek tot modern, in alle kleuren, maten, structuren en prijscategorieën. Keramische badkamertegels zijn bovendien erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is een zeer hygiënische vloersoort. Aangezien de tegels in iedere ruimte gebruikt kunnen worden, en ook mooi staan in bijvoorbeeld de hal, woonkamer of slaapkamer, kunt u de vloer mooi door laten lopen. Daarnaast kunnen keramische tegels ook gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Een nadeel is wel dat de keramische tegelvloer koel aanvoelt. Door het voegen ontstaat een cementsluier, die verwijderd moet worden met specifieke reinigingsproducten. Ten slotte vereisen tegels met hoogglans wat meer aandacht en onderhoud.

Tegels van PVC

Ook voor mooie badkamertegels van PVC kunt u bij ons terecht. PVC tegels zijn vochtbestendig. Hierdoor kunt u ze heel goed in de badkamer laten leggen. Net als keramische tegels zijn ze heel goed te combineren met vloerverwarming en is er een groot aanbod aan stijlen. Wilt u een badkamervloer die haast niet van een laminaatvloer te onderscheiden is? Tegels die eruit zien als natuursteen? Of juist een vloer met een mooie strakke betonlook? Dan zijn PVC badkamertegels echt iets voor u. Ook het onderhoud van PVC tegels is zeer eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om met een plak PVC direct de hele vloer kunt bedekken. Zo zijn er geen naden die u schoon hoeft te maken. Het nadeel hiervan is dat het moeilijk is om het PVC perfect te snijden.

Mozaïek tegen de wanden

Naast tegels op de vloer, wilt u wellicht ook badkamertegels tegen de wand laten plaatsen. Dan kunnen we onze stijlvolle mozaïektegels aanraden. Wij hebben een groot aanbod aan prachtige mozaïektegels voor uw badkamer. De kleurencombinaties zijn onbeperkt! Ze zijn tijdloos en elegant en geven de ruimte meteen een luxe uitstraling. Bovendien zijn de badkamertegels voor tegen de wand zeer onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden van een design dat perfect bij uw badkamer past? Neem gerust contact op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor betaalbare badkamertegels in Haarlem, neemt u contact op met Tegel Amsterdam. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site. Ook telefonisch kunt u contact opnemen via 020-8458833 of door een mail te sturen naar info@tegelamsterdam.nl.