Tips bij het kiezen van badkamertegels

Het klinkt heel eenvoudig: tegels uitzoeken voor de badkamer. Maar niets is minder waar. De keuze in badkamertegels is namelijk enorm. Van 3D tegels tot XXL tegels. Badkamertegels zijn in de gekste kleuren en patronen verkrijgbaar. Het is belangrijk dat u goed over uw keuze nadenkt, want badkamertegels bepalen de sfeer in de ruimte. Dus welke stijl kiest u? Tegel Amsterdam geeft u graag een aantal tips om u te helpen de juiste tegels voor de badkamer te kiezen. Lees snel verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Denk na over kleuren en patronen

De badkamertegels bepalen de uitstraling van uw badkamer. Denk daarom goed na over de kleur en patronen die u wilt. Wat spreekt u aan en wat vindt u mooi? Een populaire tegelsoort is bijvoorbeeld de keramische tegel. Deze zijn in verschillende formaten, kleuren en reliëfs verkrijgbaar. Maar wilt u graag een rustige badkamer? Dan kunt u beter kiezen voor effen tegels met natuurlijke kleuren.

Extra sfeer met decortegels

Naast vloer- en wandtegels, kunt u ook decortegels laten plaatsen in de badkamer. Bijvoorbeeld in de douche of achter de wc. Decortegels werken sfeerverhogend. Voer de kleuren van de vloer- en wandtegels door in de decortegels en u geeft uw badkamer net dat beetje extra.

Combinatie van tegels

Kunt u niet kiezen tussen de diverse soorten en formaten tegels? Dat is geen probleem. Een variatie aan tegels kan ook mooi staan in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van tegels in dezelfde tint, maar in verschillende formaten. Of leg de tegels in een patroon, zoals het populaire visgraatpatroon. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onthoud dat uw smaak doorslaggevend is bij de keuze voor de juiste badkamertegels.

Kies voor kwaliteit

Welke badkamertegels u ook kiest, u wilt natuurlijk dat u lang van de tegels kunt genieten. Het is dus belangrijk dat de tegels goed schoon te houden zijn en lang meegaan. Daarom kunt u het beste de badkamertegels van Tegel Amsterdam bekijken. Hiermee haalt u altijd kwaliteit in huis!

Koop vloertegels bij Tegel Amsterdam

Bij Tegel Amsterdam kunt u diverse vloertegels kopen. Wij bieden enkel kwaliteit aan. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod badkamertegels? Of wilt u deskundig advies van onze specialisten bij het maken van de juiste keuze? Kom dan gerust langs in onze showroom. U kunt ook bellen naar 020-8458833 of een mail sturen naar info@tegelamsterdam.nl.