Professioneel schoonmaakadvies van Tegel Amsterdam

Heeft u wandtegels of vloertegels in uw woning liggen? Wilt u voorkomen dat deze tegels na verloop van tijd hun mooie uitstraling verliezen? Lees dan snel verder voor het professionele schoonmaakadvies van Tegel Amsterdam. Wij weten als geen ander dat vlekken of vegen op uw tegels niet te voorkomen zijn. Toch kunt u deze vlekken of vegen eenvoudig van uw tegels verwijderen wanneer u ze op de juiste manier schoonmaakt. Wij vertellen u hier graag meer over.

Het schoonmaken van vloertegels

Vloertegels hebben veel te verduren. Of u ze nu in de gang, keuken, badkamer of waar dan ook in huis heeft liggen. Dagelijks lopen er veel schoenen overheen. Daarom raden wij het aan om een deurmat op uw vloertegels te leggen. Hierdoor blijft het vuil grotendeels achter in de mat en ontstaan er minder snel vlekken of vegen op uw tegels. Is er toch vuil op uw tegels terecht gekomen? Dan kunt u het losse vuil eenvoudig met een stofzuiger of stofwisser verwijderen. Wanneer u met een stofwisser schoonmaakt, dient u droge doekjes zonder olie of paraffine te gebruiken. Doeken die wel olie of paraffine bevatten, laten een vetlaag achter waardoor nieuw vuil zich snel zal vestigen. Heeft u het losse stof weggehaald? Dan kunt u nu met een mop het vastzittende vuil verwijderen. Gebruik hierbij nooit te veel water, want dat belemmert de microvezel.

Het schoonmaken van wandtegels

Ons schoonmaakadvies voor wandtegels komt deels overeen met ons schoonmaakadvies voor vloertegels. We raden het namelijk aan om ook bij wandtegels het losse vuil met een droog doekje zonder olie of paraffine te verwijderen. De volgende stap verschilt wel met het advies voor vloertegels. U kunt wandtegels namelijk het beste reinigen met een sprayflacon die u vult met water en een paar druppels schoonmaakmiddel. Pak daarbij een microvezeldoek en u bent binnen een mum van tijd van het vastzittende vuil af.

Help! De vlekken gaan niet weg

Heeft u ons schoonmaakadvies stap voor stap opgevolgd, maar blijven de vlekken en vegen toch op uw tegels zitten? Dan kunt bij Tegel Amsterdam nieuwe tegels kopen voor onder andere uw badkamer en nog veel meer. Hierdoor kunt u iedere ruimte er weer als nieuw uit laten zien.

Tegels kopen bij Tegel Amsterdam

Wilt u nieuwe tegels kopen? Breng een bezoekje aan Tegel Amsterdam om ons gehele assortiment wand- en vloertegels te bekijken. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen via 020-8458833 of door ons een mail sturen via info@tegelamsterdam.nl.